Afișez toate cele 12 rezultate

Am fost nascut si crescut in St. Clair, Michigan. De unde sunt eu, daca nu lucrezi in domeniul auto, practic esti somer. Desi fiecare fabrica produce componente auto diferite, fiecare fabrica e la fel: Productie si Numere. Pentru a iesi din aceasta lume am invatat sa pictez si sa repar motociclete. Am fost tot timpul atras de mirosuri: benzina, otel, plastic, copaci, pamant si, in final, un nume mi-a aparut in minte: Kerosene.

Dupa ce am mirosit tot ce am putut, am simtit ca a venit momentul sa vad daca pot combina notele corecte si sa creez ceva special. Scopul parfumurilor mele este ca ingredientele sa fie: neprelucrate, unice, abordabile. Am vrut ca mirosurile sa se potriveasca si cu flaconul. Asa ca mi-am pus la treaba talentul la pictura si, desi nu m-am gandit, trecutul meu in productia de fabrica m-a ajutat. Fiecare sticla este pictata cu vopsea auto de cea mai inalta calitate, apoi lacuita. Rezultatul este un Ford clasic care s-a ciocnit cu un parfum in timp ce din boxe se aude The Cure de pe un CD cu 8 melodii.

Pentru ca vin din Michigan unde este frig cam sapte luni pe an, sunt atras de notele calde. Ambra, notele lemnoase, condimentele ma reprezinta si se intalnesc in multe dintre creatiile mele.

Sunt o persoana simpla, dar parfumurile mele nu vor fi simple.

Afișez toate cele 12 rezultate

890.00lei

Mostre

Follow 2 ml

27.00lei

Parfumuri de nisa

Follow EDP 100 ml

890.00lei

Parfumuri de nisa

Pretty Machine EDP 100 ml

890.00lei

Parfumuri de nisa

R’Oud Elements EDP 100 ml

890.00lei

Parfumuri de nisa

Unknown Pleasures EDP 100 ml

890.00lei

Parfumuri de nisa

Walk the Sea EDP 100 ml

890.00lei