Acest site web (numit in continuare „SITE”) este administrat de SSCENT ZONE SRL cu sediul in PopestiLeordeni, Str. Drm. Fermei 73D, jud. Ilfov înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/4858/06.12.2016, C.U.I. 36808148; capitalul social subscris si varsat in valoare de 200 lei.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a SSCENT ZONE SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, decat in vederea vizualizarii on line si nu pot fi  folosite pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Utilizatori si securitatea site-ului www.sscent.ro

Fiecare utilizator isi stabileste singur parola. Este responsabilitatea fiecarui utilizator pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole. Parola si utilizatorul se pot modifica in orice moment. www.sscent. ro nu raspunde de utilizarea neadecvata sau pierderea parolei utilizatorului si nu este responsabil de nici un fel de daune, cauze de actiune, cheltuieli sau taxe generate de pierderea parolei utilizatorului.

Preturile produselor

Toate preturile prezentate contin TVA.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curierat rapid. Pretul produselor este cel prezentat pe www.sscent.ro la care se adauga costul transportului, daca este cazul. Comenzile in valoare eagala sau mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru orice comanda mai mica de 300 lei utilizatorul va plati o taxa de transport in valoare de 17 lei. Aceste conditii sunt valabile pentru teritoriul Romaniei. Pentru restul tarilor costul livrarii este de apx. 17 euro.
Ateentie! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de SSCENT ZONE SRL. Dupa 2 (doua) incercari nereusite de livrare a comenzii de catre firmele de curierat partenere, comanda dumneavoastra va fi considerata anulata.

Modalitatea de plata

Numerar la livrarea coletului. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat la livrarea coletului, ceea ce se cheama plata ramburs. Plata ramburs este posibila pe teritoriul Romaniei. Pentru restul tarilor plata se poate efectua prin transfer bancar pe baza unei facturi proforme.

Promotii si concursuri

www.sscent.ro stabileste termenii si regulamentele concursurilor pe care le organizeaza. Aceste reglementari sunt aduse la cunostinta participantilor prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar comenzile care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site.
In perioada unei campanii de reducere discount-urile nu se cumuleaza, se va aplica discount-ul cu valoarea cea mai mare. Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

Returul produselor si returnarea banilor

Banii se returneaza numai in urmatoarele situatii:
– produsul nu corespunde specificatiilor de pe site (cantitate, pret)
– produsul a fost livrat gresit de catre www.sscent.ro
In aceste situatii ultilizatorul poate solicita returnarea banilor in termen de 30 de zile. Returnarea banilor se aplica doar produselor in ambalaj original, nedesigilat si neinceput, iar taxele de retur vor fi suportate de www.sscent.ro.

Inlocuirea produselor

Utilizatorul poate solicita inlocuirea unui produs cu un altul, in termen de 30 de zile, doar daca produsul initial este in ambalaj original, nedesigilat si neinceput. Daca produsul dorit in schimbul celui initial are un pret mai mic, utilizatorul va primi diferenta de bani in termen maxim de 30 de zile. Daca produsul initial are o valoare mai mica, utilizatorul va plati diferenta. In ambele cazuri diferentele taxelor de transport vor fi suportate de utilizator.

Litigii

Orice litigiu cauzat de produsele si/sau serviciile prezentate de SSCENT ZONE SRL se va solutiona pe cale amiabila in termen de maxim 15 zile de la data sesizarii in scris de catre utilizator.
SSCENT ZONE SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului sau rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.